On tullut aika kiittää kuluneesta vuodesta. Vuosi 2021 on ollut Kierrätysmyllylle jälleen kerran muutosten vuosi. Alkuvuoden vesivahingon jälkeinen muutto uusiin tiloihin, ja siihen liittyvät muutokset ovat olleet rankkoja, mutta lopputuloksena saimme ihanat uudet tilat. Tämän lisäksi saimme käyttöön jäsenistörekisterin, johon liittyi mukavasti ihmisiä lyhyessä ajassa. Sosiaalisen median luvut ovat myös kasvaneet.

Kiitos  kuuluu myös kaikille työntekijöillemme. Kiitoksena vuodesta söimme yhteisen jouluaterian heidän kanssaan, jonka meille valmisti Emman Kyökki ja Kakku.

Yhteistyösopimuksemme Järvenpään kaupungin kanssa päättyy, kiitos yhteisistä vuosista.

Vuoden 2022 aloitamme innokkaina ja uusia asioita suunnitellen. Paljastamme lisää myöhemmin.

Joululahjarahat olemme tänä vuonna käyttäneet vähävaraisten perheiden auttamiseen yhteistyössä Pajalan K-supermarketin kanssa sekä Pitkäsen kukkakaupan kautta lähetimme joulukukat kahdelle vanhukselle.

Kiitos kaikille ja oikein hyvää joulua!

Related Posts