Tavaran vastaanotto ja noutopalvelu

SOITA MYYMÄLÄÄN ENNEN TAVARAN TUOMISTA, JA TARKISTA PÄIVÄKOHTAINEN TILANNE.

TÄLLÄ HETKELLÄ EMME OTA VASTAAN KIRJOJA.

Meille voi lahjoittaa ehjää ja siistiä kodin tavaraa. Astiat, kodin tekstiilit ( ei kuitenkaan vaatteet), huonekalut ja muu sekalainen on vastaan otettavien tavaroiden listalla. Isojen huonekalujen kohdalla tilanne tarkistetaan päiväkohtaisesti, ja toivomme saavamme kuvat etukäteen tuotteista. Meillä on pienet tilat, ja kaiken tulee pesun jälkeen mahtua myymälään.

Tavaran vastaanotossa olemme tarkkoja. Tämä palvelee niin tuojaa, kuin ostajaa. Meiltä on turvallista ostaa, kaikki tuotteet on pestyjä ja tarkistettuja. Jos tuomasi tavara ei käy meille, neuvomme sinulle paikan, jonne sen voit viedä.

Noutopalvelu toimii Keski-Uudenmaan alueella. Hinta alkaen 25€ Järvenpäässä. Tavara tarkastetaan noudon yhteydessä, ja kuljettajalla on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta tuotteita, jotka eivät ole asianmukaisessa kunnossa.

Ajanmukaisen hinnaston löydät sivuiltamme. Noutopalvelun lisäksi meiltä voi tilata kaatopaikkapalvelun, pientä asennusta tai vaikka sängyn purun. Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan miten voimme sinua auttaa.

Päiväkohtaisen tiedon tavaran tuonnista saat parhaiten kierratysmylly@kierratysmylly.fi tai soittamalla 050 4308741.

Tavaran vastaanotto toimii arkisin myymälän aukioloaikoina. Lauantaisin palvelee vain myymälän puoli.

TERVETULOA ASIOIMAAN KIERRÄTYSMYLLYSSÄ!